неделя, 9 август 2009 г.

Астерикс на Олимпийските игри , Asterix Aux Jeux Olympiques


Режисьор : Томас Лангман
В ролите : Жерар Депардио, Кловис Корнилляк, Ален Делон, Хосе Гарсия, Натан Джонс, Адриана Карембю, Майкл Хербиг, Михaeл Шумахер, Зинедин Зидан и другиДържава : Испания / Франция / Германия
Година : 2008
Времетраене : 112 минути
Аудио : Френско
Резюме : 50 години преди Христа. Цяла Галия е под властта на Римската империя. но няма място за огорчение ,едно селце продължава героичната си съпротива. защото жителите му са убедени в собствената си непобедимост.
вече няколко месеца сърцето на Влюбленикс (Стефан Русо) ,бие само за гръцката принцеса Ирина (Ванеса Хеслер). Но уви той не е единственият претендент за ръката й. Голямата политика е предрешила ,че Ирина трябва да стане жена на Брутус (Беноа Пулворде) ,син на Юлий Цезар (Ален Делон).
За да се оттърве от нежелания брак и да даде шанс на Влюбленикс ,Ирина обявява ,че ще се омъжи за победителя в Олимпийските игри.И така Влюбленикс започва да тренира под ръководството на тези ,който са най-бързи ,най-висши ,най-силни и разбира се най-умни от всички - Астерикс (Кловис Корняк) и Обеликс (Жерар Депардийо).

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Featured