понеделник, 10 август 2009 г.

Див Живот / The Wild


Режисьор : Стив Уилиамс
В ролите : Кифър Съдърланд, Еди Изард, Уилям Шатнър, Джим Белуши

Държава
: USA
Година : 2006
Времетраене : 94 мин
Резюме : Лъв тийнейджър (Съдърланд) случайно е откаран от Ню Йоркската Зоологическа градина в Африка. Неговите приятели от зоопарка - лъв, жираф, анаконда и катеричка, трябва да обединят усилията си, за да говърнат обратно.
Вечерта, когато посетителите си отидат, животните от Нюйоркската зоопарк "подивяват" - започва луд купон под откритото небе с нощни игри от сорта на "кърлинг-костенурка". Една нощ обаче, от играчка става плачка - паленцето-лъв Раян по погрешка е върнат обратно в Африка. Неговия баща, царственият Самсън, и тайфа приятели се впускат в смела спасителна мисия.
Самсън е придружен от слабо-умната анаконда Лари, доста по-хитрият жираф с комплекс за височинна малоценност, наречен Бриджит, и Найджъл, коала, изморена и отекчена да бъде "готиния". По време на пътя, дружинката среща Бени, една не-глуповата градска катерица с някои тайни хитринки.
Тази компютърно анимирана комедия/ приключение е продукция на CORE Technologies и Complete Pandemonium. Създателите обещават "уникален микс от фотореалистична компютърна анимация". Тематично, ДИВ ЖИВОТ напомня на Мадагаскар последната CGI комедия на Dreamworks за животните от Централиния зоопарк оказали се в Африка. Но година по-късно зрителите няма да имат нищо против да се посмеят на ново лудешко приключение

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Featured